Hypotheekadvies

De huizenprijzen stijgen en er is een enorme drukte op de woningmarkt. Al deze dingen maken uw huizenjacht erg spannend. Hoe maakt u een verstandige keuze? Niet alleen een nieuwe woning, maar ook uw persoonlijke situatie kan er voor zorgen dat u moet nadenken over uw hypotheek. Denk aan een scheiding, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Passend en goed hypotheekadvies is dus erg belangrijk.

Onze financieel adviseurs brengen uw persoonlijke situatie in kaart. Ze komen bij u langs en proberen u zo goed mogelijk te leren kennen. Hypotheekadvies start altijd eerst met een oriëntatie. Wilt u van onze dienstverlening gebruik maken, dan krijgt u eerst te zien wat wij allemaal voor u doen en welke vergoeding hier tegenover staat. Wij doen niets zonder dat u hiertoe toestemming geeft.

De mogelijkheden bij hypotheekadvies

Ons financieel advies is divers en u kunt met tal van vragen bij ons terecht. zo helpen wij u bij:

Daarnaast bieden wij u ook inzicht in de verschillende hypotheekvormen, de hypotheekrente, de maximale leencapaciteit en de te verwachten maandlasten. Uiteindelijk kiest u de hypotheek die bij u past en helpen wij u bij het afsluiten.

Hypotheekadvies uit Utrecht

RISK Direct is gevestigd in Utrecht. U kunt bij ons op kantoor langskomen voor hypotheekadvies, maar onze adviseurs komen ook graag bij u langs. Wilt u graag hypotheekadvies? Maak dan nu een afspraak met onze hypotheekadviseurs. Een hypotheek via RISK Direct begint altijd met kosteloos oriënteren. Maak nu uw afspraak met onze adviseurs.