Zakelijk

RISK Direct helpt ondernemend Nederland. U kiest uw zakelijke koers. Wij zorgen ervoor dat u koers houdt door de juiste risico’s voor u te verzekeren. Zo kunt u zich maximaal focussen op uw bedrijfsactiviteiten.

Zakelijke verzekeringen

Er zijn drie soorten risico’s, namelijk: u als ondernemer, uw onderneming en uw personeel. Hieronder ziet u de verschillende zakelijke verzekeringen die u via ons kunt afsluiten:

Ondernemer

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met bestuurders- of beroepsaansprakelijkheid, ziektekosten of arbeidsongeschiktheid. Maar ook moet u denken aan uw pensioen, lijfrente- en reisverzekeringen.

Onderneming

Uw onderneming kunt u beschermen tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand of diefstal. Daarnaast kunt u te maken krijgen met aansprakelijkheid of een juridisch conflict. Ook kunt u te maken krijgen met schade die uw medewerkers tijdens werktijd in het verkeer oplopen. Hiervoor kunt u een
werkgeversaansprakelijkheid motorrijtuigen (wegas/wegam) afsluiten.

Persoon

Ondernemen doet u samen met uw personeel. Daarom is het van belang niet alleen uw personeel en onderneming nu te beschermen, maar ook te denken aan de toekomst. Er zijn verschillende verzekeringen hiervoor af te sluiten, namelijk: zorg-, ongevallen-, WIA, ANW-hiaat en pensioenverzekeringen.

Omdat uw risico’s zich afspelen op 3 niveaus helpen wij u met het kiezen van de beste zakelijke verzekeringen voor uw organisatie. Maak een afspraak met één van onze experts.