Zakelijk

RISK Direct helpt ondernemend Nederland. U kiest uw zakelijke koers. Wij zorgen ervoor dat u koers houdt door de juiste risico’s voor u te verzekeren. Zo kunt u zich maximaal focussen op uw bedrijfsactiviteiten.

 

Zakelijke verzekeringen

Er zijn drie soorten risico’s, namelijk: u als ondernemer, uw onderneming en uw personeel. Hieronder ziet u de verschillende zakelijke verzekeringen die u via ons kunt afsluiten:

Ondernemer

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met bestuurders- of beroepsaansprakelijkheid, ziektekosten of arbeidsongeschiktheid. Maar u moet ook denken aan uw pensioen, lijfrente– en reisverzekeringen.

Onderneming

Uw onderneming kunt u beschermen tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand of diefstal. Daarnaast kunt u te maken krijgen met aansprakelijkheid of een juridisch conflict. Ook kunt u te maken krijgen met schade die uw medewerkers tijdens werktijd in het verkeer oplopen. Hiervoor kunt u een
werkgeversaansprakelijkheid motorrijtuigen (wegas/wegam) afsluiten.

Persoon

Ondernemen doet u samen met uw personeel. Daarom is het van belang niet alleen uw personeel en onderneming te beschermen voor nu , maar ook te denken over de toekomst. Er zijn verschillende verzekeringen hiervoor af te sluiten, namelijk: zorg-, ongevallen-, WIA, ANW-hiaat en pensioenverzekeringen.

Omdat uw risico’s zich afspelen op 3 niveaus helpen wij u met het kiezen van de beste zakelijke verzekeringen voor uw organisatie. Maak een afspraak met één van onze experts.