Onderhandse Verhoging

Ik wil gaan verbouwen en wil graag een extra hypotheek afsluiten, moet ik dan weer naar de notaris? Wat is het verschil tussen een tweede hypotheek en een onderhandse verhoging? Hoe voorkom ik, als ik voor een verbouwing extra geld nodig heb, dat ik weer naar de notaris moet? Wat is een hypothecaire inschrijving?

Het is een kleine greep uit mogelijke vragen die van belang zijn bij het realiseren van een aanvullende financiering op uw woning. Laat u goed voorlichten om onnodige kosten in de toekomst te voorkomen!

Advies bij onderhandse verhoging

Een extra hypotheekbedrag kan op twee manieren worden geleend: met een onderhandse verhoging of met een tweede hypotheek. Als een onderhandse verhoging mogelijk is, heeft dat de voorkeur. U hoeft dan niet naar de  notaris voor een nieuwe hypotheekakte. U bent dan dus goedkoper uit. Onze hypotheekadviseur zoekt samen met u naar de beste oplossing. Maak een afspraak zodat u weet wat voor u mogelijk is.

Extra hypotheek

Steeds meer Nederlanders zoeken op het internet naar “Extra hypotheek”. En terecht, want door de lage hypotheekrente is er meer mogelijk dan u denkt.