Hypotheek

Hoeveel kan ik lenen? Kan ik het huis kopen? Welke bijkomende kosten spelen een rol bij een hypotheek en financieel advies? Ik heb een contract voor bepaalde tijd, kan ik toch een lening krijgen? Is het verstandig om eigen geld in te brengen? Kan ik verbouwingskosten meefinancieren?

 

Het is een kleine greep uit vragen die een rol spelen bij het verkrijgen van een hypotheek. Graag geven wij u antwoord op al deze vragen en uiteraard alle andere vragen die er zullen zijn! RISK Direct geeft u een onderbouwd financieel advies en helpt u bij het afsluiten van een hypotheek.

 

Maximale hypotheek

Een lening zorgt voor financiële verplichtingen. Daarom is het belangrijk om een verstandige keuze te maken. Het is als eerste van belang om elkaar goed te leren kennen. Daarom praten we uitvoerig over uw situatie, wensen, financieel profiel en toekomstverwachtingen. We kijken nauwkeurig naar uw daadwerkelijke bestedingsruimte. U kunt bij RISK Direct onder andere terecht voor een nieuwe hypotheek, oversluiten van uw huidige hypotheek of bijvoorbeeld een onderhandse verhoging. Op al uw financiële vragen geven wij antwoord. Zo weet u precies wat u kunt lenen. Samen met u gaan wij in gesprek en dan zorgen wij ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Onze adviseurs staan u steeds bij en nemen het aanvraagproces voor u volledig uit handen. Onafhankelijk advies betekent voor ons een advies dat helemaal is afgestemd op u. Op uw wensen, op uw situatie, op uw leven.

Wist u dat…?

  • Voor 9/10 huizenkopers het rentetarief de belangrijkste voorwaarde voor het afsluiten van een hypotheek is?
  • De koopkracht van tweeverdieners flink is toegenomen? Het tweede inkomen telt nu voor 90% mee.
  • 6/10 huizenkopers het liefst hun hypotheek afsluiten via een adviseur?
  • Bent u bekend met het alternatief voor oversluiten: rentemiddeling? Wat zou dit voor u kunnen betekenen?
  • U meer dan de woningwaarde kunt lenen als u van plan bent om energiebesparende maatregelen te treffen?

U ziet het: er spelen veel zaken rondom een hypotheek. Ga voor een goed financieel advies en maak een afspraak.