Hypotheek oversluiten

Wilt u weten of uw hypotheek goedkoper kan en wilt u uw hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op en dan weet u hoeveel u kunt besparen.

Voor lagere maandlasten moet u uw hypotheek oversluiten, maar wat houdt dat eigenlijk in? Is het voor u verstandig om over te sluiten? Kunt u een eventuele boeterente meefinancieren in de nieuwe hypotheek en is deze fiscaal aftrekbaar? Stel uw rentevaste periode loopt over 1 jaar af, is het dan toch verstandig om te onderzoeken of oversluiten zinvol kan zijn ? Het is een kleine greep uit alle vragen die een rol spelen, wanneer we spreken over het mogelijk oversluiten van de hypotheek.

Advies bij hypotheek oversluiten

Vraag nu een gesprek aan zodat u weet of u ook kunt besparen op uw hypotheek. Let op; het is verstandig om eerst uw boeterente bij de bank op te vragen. Ook hierbij kunnen wij u assisteren. Maak voor meer informatie een afspraak met onze hypotheekadviseur. Onze financieel adviseurs helpen u bij het beantwoorden van al deze vragen. Voor een goed financieel advies is het belangrijk om elkaar te kennen. Daarom inventariseren wij uw situatie en nemen wij u van stap tot stap mee in het proces. Uw hypotheek oversluiten doet u daarom via RISK Direct.

Hypotheek oversluiten is populair

Steeds meer Nederlanders zoeken op het internet naar “Hypotheek oversluiten”. En terecht, want oversluiten kan u een besparing tot wel €1300,- per jaar opleveren. Maak dus nu een afspraak zodat weet of u er ook voordeel bij heeft. laat die kans niet aan u voorbijgaan.