Digitale post

Steeds vaker krijgen wij het verzoek de poststukken van RISK Direct digitaal toe te sturen. In deze tijd, waarin veel digitaal gaat, begrijpen wij deze vraag volledig. Daarom sturen wij u nu ook uw poststukken digitaal. In onderstaand filmpje laten wij u zien hoe de post in het vervolg gemakkelijk en snel zult ontvangen!

Vragen

Hieronder treft u de meestgestelde vragen. Staat uw antwoord hier niet tussen? Dan horen wij dat graag!

Kan ik nog een acceptgiro ontvangen zoals ik die in het verleden heb ontvangen?

Nee, dat is helaas niet meer mogelijk. U kunt eenvoudig en snel het bedrag overmaken via iDEAL of internetbankieren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de Europese overschrijfkaarten van uw eigen bank. Mocht u deze niet hebben, dan kunt u deze opvragen bij uw bank.

Ik word doorgestuurd naar een omgeving van Postex, kan ik daar veilig betalen?

Ja dat kan, Postex heeft een beveiligde omgeving. Dit kunt u onder andere zien door het groene slotje in de URL balk van de website. Via deze site kunt u op een veilige manier uw verzekeringspremie voldoen.

Ik wil altijd mijn post digitaal ontvangen.

Dit kunt u als klant zelf opgeven door in te loggen via de unieke code op uw voorkeurskaart. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan passen wij dit graag voor u aan.

Ik wil graag enkel fysieke post ontvangen.

Wij denken graag aan het milieu en verbruiken het liefst zo min mogelijk papier. Toch kan het natuurlijk zijn dat u de post liever via de brievenbus ontvangt. Laat het ons vooral weten, dan sturen wij voortaan de post weer in een envelop naar u toe!

De factuur ziet er anders uit dan ik gewend ben?

Voor de herkenbaarheid hebben wij het logo van RISK Verzekeringen toegevoegd. RISK verzorgt voor ons administratie en incasseert de verzekeringspremies. Vertrouwt u het niet helemaal? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u enige verduidelijking kunnen bieden.

In het verleden stond er een ING-bankrekeningnummer op de acceptgiro. Dat is nu een rekeningnummer van de Rabobank, klopt dat?

Dat klopt! Wij gaan geleidelijk over naar ons nieuwe rekeningnummer van de Rabobank.