MVGM

Samenwerking MVGM en RISK voor particuliere verzekeringen

MVGM neemt de regie van vastgoedportefeuilles van opdrachtgevers (deels) uit handen. We adviseren en ondersteunen door vastgoedbeheer, advies en uitvoering van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van onroerend goed.

Vanuit onze rol als vastgoedregisseur is MVGM onder meer met u in contact als woninghuurders en eigenaar van een appartement en daardoor VvE-lid. We willen u zo goed mogelijk bedienen en zijn daarom een samenwerking aangegaan met RISK om particuliere verzekeringen aan te kunnen bieden.

Zoekt u een passende verzekering?

Bent u op zoek naar een passende aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand of bijvoorbeeld een inboedelverzekering? MVGM heeft een samenwerking met RISK die particuliere verzekeringen aanbiedt aan relaties van MVGM. Of u nu woninghuurder bent of VvE-lid, opdrachtgever of medewerker van MVGM; bekijk en vergelijk online de beste verzekeringen voor uw situatie.

 

Online uw premie berekenen gaat snel en gemakkelijk. Wilt u liever persoonlijk advies? Wij helpen u graag.

 

Help mij berekenen

 

Zoekt u een passende inboedelverzekering?

Met de inboedelverzekering bent u verzekerd voor schade aan spullen in uw huis in het geval van inbraak, lekkage of bijvoorbeeld brand. Denk bijvoorbeeld aan uw bankstel, televisie, schilderijen, maar bijvoorbeeld ook kliklaminaat en speelgoed. Dit is wel afhankelijk van de dekking die u kiest.

Bekijk de inboedelverzekering en bereken uw premie. En sluit uw inboedelverzekering af via RISK.

Inboedelverzekering bekijken & vergelijken

Een aansprakelijkheidsverzekering die bij uw situatie past?

Wanneer u of uw gezinslid schade veroorzaakt bij en aan een ander, bent u aansprakelijk voor de geleden schade. Met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, afgekort een AVP, bent u beschermt tegen het risico van schade aan personen (letselschade) en aan zaken.

Als u woningeigenaar bent, valt bijvoorbeeld de waterschade bij de buren veroorzaakt door een gesprongen waterleiding onder de dekking van uw aansprakelijkheidsverzekering. Een ander voorbeeld is de voetbal die uw kind door het raam van buren trapt. Kinderen zijn meeverzekerd onder de AVP en de schade is gedekt.

Aansprakelijkheidsverzekering bekijken & vergelijken

Meer particuliere verzekeringen

RISK biedt relaties van MVGM een selectie van meer dan 15 soorten verzekeringen. Naast de inboedelverzekering, woonverzekering en aansprakelijkheidsverzekering bijvoorbeeld ook de autoverzekering, rechtsbijstandsverzekering en de reisverzekering.

Bekijk de verzekeringen die RISK aanbiedt en bereken uw premie en pakketvoordeel wanneer u meerdere verzekeringen afsluit.

Verzekeringen bekijken & vergelijken

Online verzekeren bij RISK

RISK biedt uiteenlopende particuliere verzekeringen aan relaties van MVGM die u makkelijk online kan bekijken. Bereken wat uw premie is en sluit uw verzekering volledig online af. Via uw klant map is uw verzekeringsinformatie 24/7 toegankelijk en kunt u schades melden en andere vragen stellen.