Hypotheekadvies

Een hypotheek. Een product waar u vaak voor een lange tijd mee verbonden bent. Vaak wel 30 jaar, of langer. In die 30 jaar zijn er genoeg momenten in uw leven om stil bij te staan. Deze zijn vaak ook van invloed op uw hypotheek. Bent u bijvoorbeeld getrouwd of woont u samen? Of heeft er wellicht gezinsuitbreiding plaatsgevonden? Dan horen wij dit graag, uw gezinssituatie kan van invloed zijn bij het bepalen van uw rentevaste periode. Tijdens de rentevaste periode blijven uw maandelijkse hypotheeklasten gelijk. Dit kan u stabiliteit bieden wanneer u andere grote uitgaven verwacht.

Maar ook bij minder fijne zaken staan wij u graag te woord voor advies. Zoals bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, of een scheiding. Wij helpen u graag om de gevolgen te overzien en welke maatregelen u kunt treffen.

Ook kunt u bij ons terecht voor:

Daarnaast bieden bij u ook inzicht in de verschillende hypotheekvormen, de hypotheekrente, de maximale leencapaciteit en de te verwachten maandlasten. Uiteindelijk kiest u de hypotheek die bij u past en helpen wij u bij het afsluiten.

Maak een afspraak!

Wilt u graag hypotheekadvies? Maak dan nu een afspraak met onze hypotheekadviseur. Een hypotheek via RISK Direct begint altijd met kosteloos oriënteren. Maak nu uw afspraak.